Wat zijn de schoenentrends voor deze herfst?

collectie van trendy herfstschoenen van Donelli


Je kijkt al een tijdje uit naar de herfst, het seizoen waarin je weer lekker warm en stijlvol gekleed kunt gaan. Maar vergeet niet dat schoenen ook een belangrijk onderdeel zijn van je outfit!
In dit artikel ga ik je alles vertellen over de nieuwste schoenentrends voor deze herfst. Van stoere laarzen tot elegante pumps, bij Donelli vind je gegarandeerd wat je zoekt!

Stoere laarzen in de spotlight

Laarzen zijn ongetwijfeld dé must-have schoenen voor de herfst. Dit seizoen zie je vooral stoere laarzen met een ruige uitstraling. Denk aan stevige enkellaarsjes met dikke zolen en grove details zoals gespen of studs. Deze laarzen geven je outfit direct een edgy look en zijn perfect te combineren met zowel een jeans als een jurk. Durf jij deze trend aan?

Comfortabele sneakers blijven populair

Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ook dit najaar blijven comfortabele sneakers een grote trend. Ga voor een paar witte sneakers met een opvallende kleuraccenten zoals neon of metallic details. Deze sneakers zijn trendy, maar ook nog eens ontzettend makkelijk te combineren. Draag ze bijvoorbeeld onder een jeans voor een casual look, of onder een rokje of jurkje voor een speelse touch.

Elegantie met klassieke pumps

Als je op zoek bent naar een chique schoen die je outfit helemaal afmaakt, dan zijn klassieke pumps de perfecte keuze. Dit najaar zie je veel pumps met een puntige neus en een hak van gemiddelde hoogte. Ga voor een klassieke zwarte of nudekleurige pump die tijdloos is en bij elke outfit past. Je kunt ze dragen onder een nette broek voor naar kantoor, maar ook onder een jurkje voor een feestelijke gelegenheid.

Enkellaarsjes zijn altijd een goede keuze

Enkellaarsjes zijn al een aantal seizoenen populair en ook deze herfst zijn ze niet weg te denken uit het modebeeld. Dit jaar zien we vooral minimalistische enkellaarsjes met een strak design en weinig poespas. Kies voor een paar enkellaarsjes in neutrale kleuren zoals zwart, bruin of beige, zodat je ze makkelijk kunt combineren. Deze schoenen zijn perfect voor casual en formele looks.

De comeback van de ballerina's en overknee laarzen

Ja, je leest het goed, de klassieke ballerina is terug van weggeweest! Deze schoenen, ooit een favoriet van iconen zoals Audrey Hepburn, maken hun terugkeer in een grote manier. Ze zijn perfect voor die dagen dat je iets stijlvols en comfortabels nodig hebt zonder in te boeten aan elegantie. Denk aan een chic paar ballerina's gecombineerd met een skinny jeans en een oversized trui voor die casual chique look.

Overknee laarzen zijn ook weer helemaal in dit seizoen. Deze laarzen zijn een statement op zichzelf. Ze voegen een vleugje drama toe aan elke outfit. Combineer ze met een korte jurk of rok voor een gedurfde look, of draag ze over een strakke broek voor een meer ingetogen, maar toch stijlvolle outfit. Overknee laarzen van Unisa of Lilian houden je niet alleen warm, maar zorgen er ook voor dat je opvalt!

Profile Image Margriet

Margriet

Modekenner met focus op kwaliteit

Gerelateerde blogs