Wat zijn de nieuwste trends in dameslaarzen?

De nieuwste trends in dameslaarzen


Het afgelopen jaar hebben we een aantal opwindende nieuwe trends gezien op het gebied van dames laarzen. Van stoere enkelboots tot elegante kniehoge laarzen, er is genoeg om uit te kiezen bij Donelli! Dus, als je op zoek bent naar een update voor je schoenencollectie, blijf dan lezen om alles te ontdekken over de nieuwste trends in dameslaarzen!

Laten we beginnen met een echte blikvanger, stoere enkellaarsjes met studs. Deze laarsjes zijn gaaf om te dragen bij elke outfit. Kies voor zilveren, gouden of zwarte studs, deze schoenen geven een subtiele rock-'n-roll vibe aan je look. Draag ze onder een spijkerbroek voor een stoere look, of combineer ze met een jurkje voor een interessant contrast.

Slangenprint laarzen

Een andere trend die we veel zien dit jaar is slangenprint, en dierenprint in het algemeen. Deze print heeft de catwalks en winkels veroverd en is ook terug te vinden in dameslaarzen. Slangenprint laarzen kunnen zeker niet bij elke outfit, maar als je een stoere wilde outfit hebt, kun je ze zeker dragen! Combineer deze laarzen met neutrale tinten om de focus echt op de print te leggen. Om te voorkomen dat je outfit te druk wordt met slangenprint laarzen, raden we ook aan om de rest van je outfit rustig en neutraal te houden.

Voor een meer elegante en sophisticated look zijn kniehoge laarzen met blokhakken de perfecte keuze. Deze laarzen geven je een beetje extra lengte en hebben een hele fijne comfortabele pasvorm. Perfect voor een dag op kantoor of een avondje uit. Kies voor klassiek zwart of experimenteer met een mooie kleur zoals bordeauxrood of donkergroen.

Western stijl cowboylaarzen en hoge laarzen

Yes, we gaan terug naar het wilde westen met deze trend. Western stijl cowboylaarzen! Deze stoere laarzen zijn comfortabel en super trendy. Van glad leer tot suède, er is een cowboyboot voor elke stijl. Combineer ze met een spijkerbroek en een oversized trui voor een on-trend look die perfect is voor de herfst.

Wil je echt opvallen? Ga dan voor over-de-knie-laarzen! Deze laarzen zijn sexy en chique tegelijkertijd. Kies voor mooie strakke zwarte laarzen of laarzen met een opvallend patroon, ze zorgen ervoor dat je benen gezien worden. Draag ze met een minirok of boven een skinny jeans als je er opvallend uit wilt zien. Over-de-knie-laarzen kunnen gedragen worden door vrouwen van alle lichaamsvormen en -maten. Het gaat erom dat je de juiste pasvorm kiest en de laarzen combineert met kledingstukken die je zelfvertrouwen boosten!

Welke laars is het meest veelzijdig?

De stoere enkellaarsjes met studs zijn een geweldige keuze als je op zoek bent naar een model dat je bij een heleboel outfits kunt dragen. Vergeet niet om je outfit af te maken met accessoires die bij je nieuwe laarzen of boots passen. 

Van de robuuste Panama Jack laarzen tot de gave Via Vai laarzen, bij Donelli vind je gegarandeerd een mooie stijl voor elke gelegenheid. Stap in stijl het nieuwe seizoen in met laarzen die je outfit compleet maken en buitengewoon comfort bieden.

Profile Image Margriet

Margriet

Modekenner met focus op kwaliteit

Gerelateerde blogs