Welke sneakers draag je onder een jurk?

Deze sneakers draag je onder een jurk!


Je wilt een comfortabele outfit samenstellen waarin je er trendy en stijlvol uitziet. De jurk is altijd een goede keuze, maar welke schoenen doe je erbij aan? Pumps zijn mooi, maar niet altijd even comfortabel, vooral niet op een lange dag.
Sneakers zijn in dit geval de perfecte optie! Ik vertel je graag welke sneakers je het beste kunt dragen onder een jurk. Dus dames, laat die hakken even achterwege en laten we eens kijken naar deze sneakerstijlen voor jurken!

Kies voor comfort met witte sneakers

Witte sneakers zijn een klassieke keuze en passen bijna bij elke jurk. Ze geven je outfit een sportieve, casual uitstraling en zijn ook nog eens ontzettend comfortabel. Ga je voor een zomerjurkje of een stoere denim-jurk? Witte sneakers zorgen altijd voor een frisse en jeugdige look. Combineer ze met een paar kleurrijke sokken om een speelse twist aan je look te geven.

Wil je een iets stoerdere uitstraling creëren? Dan zijn zwarte sneakers of gekleurde sneakers, bijvoorbeeld van New Balance een geweldige keuze. Ze geven je jurk meteen een véél stoerdere look en zijn super gaaf als je een avondje uit gaat. Zwarte sneakers kun je combineren met een strakke zwarte jurk voor een minimalistische look, of juist met een gekleurde jurk. Met zwarte sneakers ben je klaar om de show te stelen!

Kies voor een vrouwelijke touch met pastelkleurige sneakers

Als je een jurk wilt dragen en toch die vrouwelijke touch wilt behouden, ga dan voor pastelkleurige sneakers. Roze, lichtblauw of mintgroene Puma sneakers zijn perfecte opties. Pasteltinten voegen zachtheid toe aan je outfit en laten je er fris uitzien. Combineer ze met een zomerjurkje, een maxi-jurk of zelfs met een elegante kanten jurk.

Of ga je liever voor metallic sneakers? Voor degenen die graag letterlijk én figuurlijk willen stralen in hun jurk, zijn metallic dames sneakers een leuke keuze. Goud, zilver of brons? Draag ze bijvoorbeeld onder een avondjurk om jezelf om te toveren tot een echte fashionista. Metallic sneakers kunnen ook prima gedragen worden bij een meer casual look, zoals een sweaterdress. Laat je innerlijke diva maar stralen!

Kun je slippers dragen onder een jurk?

Daar zijn de meningen over verdeeld, ook bij Donelli. Slippers zijn een goede keuze voor een relaxte zomerlook. Maar draag ze alleen bij casual jurken, zoals een strandjurk of een luchtige zomerjurk. Vermijd het dragen van slippers onder een chique of formele jurk.

Bij een cocktailjurk kun je het beste kiezen voor iets elegants. Ga bijvoorbeeld voor subtiel versierde sneakers of sandalen in een neutrale kleur zoals zwart, donkerblauw of beige. Deze zorgen ervoor dat je er feestelijk uitziet zonder afbreuk te doen aan de chique uitstraling van de jurk.

En hoge sneakers dan, kan ik die dragen onder een jurk? Ja, dat kan zeker! Combineer ze bijvoorbeeld met een shirtjurk voor een hippe en casual uitstraling. Let er wel op dat je de juiste balans creëert in je outfit, zodat de verhoudingen goed zijn.

Kom je er niet helemaal uit en wil je het zelf proberen? Je kunt natuurlijk experimenteren óf eens bij ons langskomen als je wel wat advies kunt gebruiken. Wij staan voor je klaar!

Profile Image Linda

Linda

Fashion freak

Gerelateerde blogs