Hoe draag je chunky sandalen?

Zo draag je chunky sandalen!


Chunky sandalen zijn momenteel helemaal in de mode. Ze zijn comfortabel, trendy en veelzijdig, waardoor ze perfect zijn voor elke zomeroutfit. Maar hoe draag je deze opvallende schoenen op de juiste manier? Bij Donelli hebben we gekeken naar verschillende manieren om chunky sandalen te stylen, zodat je er altijd geweldig uitziet!

Chunky sandalen passen goed bij allerlei soorten kledingstukken. Voor een casual look kun je ze combineren met een simpele jeans en een oversized t-shirt. Zo zie je er super nonchalante uit, in de positieve zin! Wil je een meer geklede look creëren? Draag dan een zomerjurkje met chunky sandalen. Het contrast tussen de luchtige jurk en de robuuste sandalen zorgt voor een interessant fashion-statement.

Accessoires en chunky sandalen

Om je chunky sandalen nog beter uit te laten komen, kun je gebruik maken van accessoires. Een goede keuze is bijvoorbeeld een gave tas die dezelfde kleur heeft als de details op je sandalen. Zo zorg je voor een mooi samenhangend geheel. Als je liever subtiele accessoires gebruikt, kun je kiezen voor minimalistische sieraden zoals dunne gouden armbanden en kettingen. Deze voegen net genoeg glans toe aan je outfit zonder te overdrijven.

Kies voor de juiste stijlcombi’s! Chunky sandalen kunnen gedragen worden bij verschillende gelegenheden, zolang je de juiste stijlcombinaties maakt. Voor een dag op kantoor kun je de sandalen combineren met een nette pantalon en een blouse. Hiermee kleed je de sandalen wat meer aan en creëer je een professionele look. Ga je een avond uit? Kies dan voor een maxi-jurk met chunky sandalen.

Welke kleur chunky sandalen kan ik het beste kiezen?

Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en de rest van je garderobe. Neutrale kleuren zoals zwart, wit en beige zijn altijd een veilige keuze die bij veel outfits passen. Maar durf ook eens te experimenteren met felle kleuren of prints zoals met de Q Fit sandalen of de Goodstep sandalen.

Als je wilt dat je chunky sandalen met verschillende outfits matchen, dan is het slim om te investeren in een paar in een neutrale kleur. Wil je juist opvallen met je chunky sandalen? Ga dan voor een opvallende kleur! Felle kleuren zoals geel, rood, blauw of groen zijn perfect als je uniek voor de dag wilt komen. Een paar rode chunky sandalen kan bijvoorbeeld een geweldig contrast vormen met een basic zwarte outfit. Durf te experimenteren en wees niet bang om op te vallen!

Overweeg pastelkleuren

Pastelkleuren zijn ook een goede keuze als je iets subtiels wilt maar toch wilt opvallen. Zachte tinten zoals lichtroze, babyblauw of mintgroen zijn zeer trendy en kunnen je outfit een elegante uitstraling geven. Een paar pastelkleurige chunky sandalen kunnen perfect zijn voor een zomerse look.

Bij het kiezen van de kleur van je chunky sandalen is er geen fout antwoord. Het hangt allemaal af van je persoonlijke smaak, je stijlvoorkeuren en de outfits die je wilt creëren. Ga je voor neutrale kleuren, felle kleuren of pastelkleuren? Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd voelt en je eigen stijl laat zien, daar gaat het uiteindelijk allemaal om!

Profile Image Linda

Linda

Fashion freak

Gerelateerde blogs