De leukste festival outfits en schoenen voor deze zomer

Zo kies je de leukste outfits en schoenen voor de festivalzomer


Het festivalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is om je innerlijke fashionista naar boven te halen! Ga je naar een kleiner lokaal festival of naar een grootschalig evenement? De perfecte festivaloutfit en een paar comfortabele en stijlvolle schoenen zijn onmisbaar!

In dit artikel laten we je zien hoe je opvalt in een menigte met de leukste festival outfits en schoenen voor deze zomer. Met de juiste festival outfit en bijpassende schoenen kun je met vertrouwen dansen en genieten van een geweldige tijd op festivals deze zomer. Lees dus snel verder, of shop jouw nieuwe festival schoenen direct bij Donelli.

Festival outfits die je laten stralen

Een van de populairste festivallooks van dit seizoen is de bohemian-stijl. Deze look bestaat uit losse, luchtige en kleurrijke kleding. Denk aan flowy jurken, gehaakte tops, franjes en prints en lekker lopende sandalen, slippers of espadrilles. Combineer een maxi-jurk met een paar sandalen en voeg een bloemenkrans toe aan je haar om all-out te gaan. Je zult er absoluut prachtig uitzien en je tegelijkertijd comfortabel voelen tijdens die lange festivaldagen.

Ga all-out met glitter en metallics

Als je écht wilt opvallen op een festival, ga dan voor een glitter- of metallic look. Glitter en metallics zijn helemaal hot dit seizoen! Kies voor een shiny crop top, een disco-legging, glinsterende shorts of een metallic bomberjack. Combineer dit met sneakers, veterschoenen van Hartjes of Shoecolate boots of laarzen voor een gave stijl

Of wat dacht je van een denim look? Kies voor een denim short of een denim jumpsuit en combineer dit met een leuk crop topje of een oversized bandshirt. Voeg wat accessoires toe, zoals een riem met studs, een paar grote oorbellen en een stoere hoed, om je outfit compleet te maken. Stijl je haar in beachy waves en je bent klaar om te rocken!

Comfortabele en stijlvolle schoenen voor festivals

Als het op festivals aankomt, zijn sneakers natuurlijk dé schoenenkeuze. Ze bieden comfort en ondersteuning tijdens lange dagen en nachten vol dansen en rondlopen. Bovendien zijn er ontelbare stijlvolle opties beschikbaar bij Donelli. Kies voor witte sneakers voor een frisse, minimalistische look. Ga voor metallic sneakers als je wilt opvallen. Of probeer flatform sneakers voor wat extra lengte. Wees niet bang om te experimenteren met kleuren en prints!

Als je van plan bent om naar een festival te gaan waar modderige terreinen te verwachten zijn, dan zijn boots je beste vriend. Regenlaarzen zijn een must-have voor die natte festivaldagen. Als modder geen probleem is, kun je ook kiezen voor stoere enkellaarsjes of lange cowboylaarzen. Deze schoenen zijn perfect te combineren met denim en leren jasjes.

Sandalen zijn luchtig en stijlvol

Als het weer meewerkt, zijn sandalen de beste schoenen voor festivals. Ze zijn luchtig, comfortabel en zorgen voor een zomerse uitstraling. Kies voor platte sandalen met leuke details zoals franjes, kralen of glitters. Ga voor nude- of pastelkleuren voor een romantische look. Vergeet niet om je voeten een goede verzorging te geven voordat je ze laat zien in deze open schoenen!

Profile Image Linda

Linda

Fashion freak

Gerelateerde blogs