De beste instappers voor heren deze zomer

de beste instappers voor heren deze zomer

Instappers zijn een onmisbaar onderdeel van de herengarderobe. Je combineert er eenvoudig gemak, comfort én stijl mee. Je kunt ze dragen op vrijwel alle gelegenheden.

Elk van de volgende merken brengt iets unieks qua design, geschiedenis, en draagadvies. Lees dus snel verder om erachter te komen wat de beste instappers voor heren zijn deze zomer!

Ken je het merk Pitas al?

Pitas staat bekend om zijn strakke, minimalistische ontwerpen die perfect passen bij een moderne stedelijke stijl. Het merk heeft snel een niche gevonden onder stijlbewuste mannen die waarde hechten aan soberheid en functionaliteit. Een Pita instapper is perfect voor de man die voorstander is van een less-is-more benadering in zijn kledingstijl.

Vergelijkbaar zijn Skechers schoenen, deze schoenen zorgen voor een combinatie van comfort en casual stijl met hun assortiment aan instappers. Skechers staan bekend om hun innovatieve comforttechnologieën, zoals de memory foam binnenzolen. Zo zijn Skechers instappers uitgegroeid tot fijne instappers en zijn ze echt ideaal voor mannen die veel onderweg zijn. De ontspannen look maakt ze perfect voor weekenduitjes of casual vrijdagen op kantoor.

Ontdek het Italiaanse merk Giorgio

Het Italiaanse merk Giorgio is opgericht in de jaren '50 en staat synoniem voor vakmanschap en luxe. Hun instappers zijn vaak handgemaakt, met gebruik van de fijnste leersoorten. Giorgio's instappers ademen Italiaanse elegantie en zijn een must-have voor elke man die zijn formele en semi-formele outfits wil opwaarderen.

Ook Greve is zo’n uniek merk, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1898. Het is een merk dat bekend staat om zijn uitmuntende ambachtelijke kwaliteit. De instappers van Greve zijn perfect voor de klassiek georiënteerde man en bieden een tijdloze look die nooit uit de mode raakt.

Toms zijn natuurlijk algemeen bekend en zitten heerlijk

Toms is uniek vanwege hun ethische bedrijfsmodel, voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, doneert Toms een paar aan een kind in nood. Hun instappers zijn stijlvol en comfortable én een statement van maatschappelijke betrokkenheid, ideaal voor de sociaal bewuste man.

Ken je Van Bommel en Nubikks schoenen?

Van Bommel, een familiebedrijf dat al sinds 1734 schoenen produceert, staat bekend om zijn duurzaamheid en klassieke design. Hun instappers zijn een blend van traditionele technieken en moderne stijl, perfect voor mannen die kwaliteit en erfgoed waarderen.

Nubikk’s moderne en jeugdige aanpak van klassieke schoenstijlen maakt hun instappers favoriet onder jonge professionals. Het merk combineert comfort met hedendaagse mode, wat zorgt voor schoenen die zowel op kantoor als tijdens avondjes uit gedragen kunnen worden.

Stijltips, met of zonder sokken?

De regel of je wel of geen sokken draagt met instappers hangt af van de gelegenheid en je persoonlijke stijl. Voor een casual look kun je kiezen voor no-show sokken of helemaal geen sokken, terwijl je bij formelere gelegenheden wellicht beter kunt kiezen voor passende sokken.

Instappers zijn veelzijdig, comfortabel en stijlvol. Ze bieden een uitstekende mix van gemak en mode die elke man kan waarderen. Elk van deze merken biedt iets unieks aan dat elke man wel in zijn kast zou moeten hebben, ongeacht zijn stijl of levensstijl.

Profile Image Tim

Tim

Fashion liefhebber

Gerelateerde blogs